Goede kozijnen zijn essentieel voor iedere woning. Ze zorgen voor goede isolatie, waardoor er een behaaglijk gevoel gecreĆ«erd wordt. Bent u van plan om te gaan verbouwen of verhuizen? Dan is het van belang dat u zich verdiept in de verschillende mogelijkheden en kosten die er zijn onder kozijnen. Een kunststof kozijn heeft als voordeel dat deze een gunstige prijs heeft en een aluminium kozijn heeft een ruim assortiment aan kleuren en heeft een industriĆ«le uitstraling. Beide typen kozijnen zorgen ervoor dat schuren en verven verleden tijd zijn! Onze kozijnen zijn een duurzaam product, daar u er vele jaren plezier van kunt hebben.

Onze kozijnen

Wij hebben kunststof kozijnen en aluminium kozijnen in ons assortiment. Tevens kunt u kiezen tussen dubbel en triple glas. Door onze diversiteit aan profielen zit er altijd wel iets bij wat bij u past. Naast de kozijnen hebben wij deuren, schuifpuien en aluminium harmonicadeuren. U kunt heel uw huis vervangen met de kozijnen van RB Montage! Graag leggen wij alle mogelijkheden aan u uit.

U kunt uw tekening van uw combinatie met uw maatvoering naar ons mailen met de bijbehorende wensen. Binnen 5 werkdagen van u ontvangt u geheel kosteloos uw maatwerk offerte van ons.

Ons team staat voor u klaar!

Komt u er niet uit, wenst u hulp of advies? Wij staat voor u klaar om te helpen! Neem  vrijblijvend contact met ons op.

Kozijnen plaatsen 1.jpg
Your review
Zeer goede vakman, maakt offerte zonder verassing en voert klus dan ook snel uit. Hij neemt ...

Ons Adres

Essenlaan 12
1718 XN , Hoogwoud

06 194 268 55
info@rbmontage.nl