Onze glaszetters plaatsen dagelijks dubbel glas en HR++ dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat. In de meeste gevallen kunnen we het raam of kozijn aanpassen zodat dubbel glas erin past. Heeft u twijfels? Onze glaszetters komen altijd de situatie ter plaatse bekijken en zullen u van te voren informeren en adviseren.

Raam vervangen? RB Montage kan uw raam vervangen.

Raam vervangen
Is het glas of het houtwerk van uw raam aan vervanging toe? Dan kunt u het raam door ons laten vervangen. De monteur zal zorgen dat het raam weer in de originele staat teruggebracht wordt. Is vervanging van het raam de beste keuze dan zorgen we dat we een identiek raam maken. Indien gewenst kunnen we deze direct veilig uitvoeren volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Renovatie
Door achterstallig onderhoud kan het zijn dat uw ramen vervangen moeten worden. Houtrot kan de sterkte van het raamwerk aantasten met als gevolg dat het raam vervangen moet worden. Wij kunnen de staat van uw ramen en kozijnen controleren en u vrijblijvend adviseren wat u het beste kunt doen.

glass-banister.jpg
Your review
Zeer goede vakman, maakt offerte zonder verassing en voert klus dan ook snel uit. Hij neemt ...

Ons Adres

Essenlaan 12
1718 XN , Hoogwoud

06 194 268 55
info@rbmontage.nl